Wat bieden wij jou?

Ecorys biedt haar medewerkers een stimulerende en leerzame omgeving met ruimte voor ontwikkeling. Alle randvoorwaarden zijn aanwezig om prettig en professioneel te kunnen werken. Ecorys biedt een goed salaris, een goed pensioen en uitstekende arbeidsvoorwaarden: ruimte voor flexibele werktijden, werken in deeltijd, de mogelijkheid tot aankoop van Ecorys aandelen en de aankoop van vakantiedagen.

Ecorys kent een informele werksfeer. Je werkt veelal in teamverband met professionele en enthousiaste collega's. Je kunt rekenen op grote mate van vrijheid en verantwoordelijkheid.

Arbeidsvoorwaarden
Ecorys biedt een concurrerend salaris en moderne arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan heldere groeipaden, voortdurende ontwikkeling, een flexibele invulling van je werktijden en een variabel inkomen gebaseerd op bedrijfswinst, team- en individuele prestatie. Daarnaast bieden wij ook te mogelijkheid tot aankoop van certificaten van aandelen, het werken in deeltijd en een reiskostenvergoeding die gericht is op een minimale belasting voor het milieu.

Loopbaan & ontwikkeling via de Ecorys Academy
Persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing staan hoog in ons vaandel. Wij bieden een breed werkgebied en ruime opleidingsfaciliteiten die voornamelijk gericht zijn op persoonlijke groei. Dit wordt onder meer vormgegeven door directe begeleiding, coaching/mentoring en training & opleiding via onze eigen interne Ecorys Academy.

Yorys netwerk
Het platform voor jonge medewerkers (Young Ecoryans), dat regelmatig informatieve bijeenkomsten organiseert om elkaar beter te leren kennen en kennis uit te wisselen. De Young Ecoryans worden periodiek gevraagd onze directie te adviseren over de toekomst en strategie van ons bedrijf.

Stage en afstuderen
Ben je op zoek naar een bedrijf voor je stage of ga je afstuderen? Ieder jaar werken er studenten bij Ecorys aan allerlei soorten projecten. Voor ons betekent dat nieuwe inzichten en een goede manier om contact te houden met de verschillende werkvelden binnen de universiteiten en met onze mogelijk toekomstige medewerkers. Heb je interesse in een leerzame (afstudeer)stage bij Ecorys? Reageer dan op de stage vacature.